10 skuespillere som bruker cannabis

Husker du da du ble fortalt at hasj ville gjøre deg til en slask? Disse skuespillerne som bruker cannabis beviser at det handler om personen, ikke planten.

  • 10 skuespillere som bruker cannabis
  • 10 skuespillere som bruker cannabis
  • 10 skuespillere som bruker cannabis
  • 10 skuespillere som bruker cannabis
  • 10 skuespillere som bruker cannabis
  • 10 skuespillere som bruker cannabis
  • 10 skuespillere som bruker cannabis
  • 10 skuespillere som bruker cannabis
  • 10 skuespillere som bruker cannabis
  • 10 skuespillere som bruker cannabis

Det er ingen hemmelighet at cannabis er populært blant artister. Noen skuespillere og musikere gjør til og med det til en del av hele sin persona. Men ofte, dette er bare folk som røyker cannabis av en haug av forskjellige grunner, alt mens de utmerker seg over arbeidet sitt som artist. Her er 10 av de mest suksessrike skuespillerne som bruker cannabis.

10) Morgan Freeman

Morgan Freeman figure at Madame Tussauds London

Hvis Gud selv liker å fyre opp nå og da, hvordan kan det da være ille? Freeman fortalte en reporter at hans første kone lærte han om cannabis , og siden den gang har han elsket det. Hans favoritt måte å konsumere det på? “Alle måter det kan inntas på!” Tidligere i år sa han til Daily Beast: “Jeg skal spise det, drikke det eller snårte det!”

9) Brad Pitt

Brad Pitt

Ikke bare gjør røyker han det. men Brad Pitt og,Quentin Tarintino brukte cannabis for å hjelpe skuespilleren når de laget Inglorious Basterds. Han har nylig sagt at han måtte kutte ned på fritidsrøyken på grunn av huset er fullt av barn.

8) Susan Sarandon

Susan Sarandon, Feb 02 antiwar demo LA

Når hun ikke er i kampanje for Bernie Sanders, eller gjør gjesteopptredener på Rick og Morty, er det en god sjanse for at Sarandon slapper av med litt cannabis. Hun prøvde først cannabis på sekstitallet, mot slutten av college-karrieren. Bortsett fra en kort pause da barna hennes var små, var cannabis en livsledsager for Sarandons.

7) Patrick Stewart

Patrick Stewart

Ikke la hans strenge oppførsel som kaptein Picard lure deg, Patrick Stewart liker å slippe seg løs med cannabis nesten hver dag. Helt siden en lege foreskrev ham en cannabisspray for leddgikt, har cannabis vært en del av Stewarts daglige rutine.

6) Sarah Silverman

Sarah Silverman + Paparazzi

Silverman har vært ganske åpen om kjærligheten til cannabis en stund. Med ‘ganske åpen’ mener vi, hun røyker cannabis mye og bryr seg ikke i det hele tatt om hvem som vet det. Silverman brukte til og med cannabis-vappen sin på den røde løperen ved Oscar-utdelingen og snakket om å røyke cannabis med andre komikere.

5) Charlize Theron

Charlize Theron at UC-Irvine Living Peace Series. December 4, 2010.

Charlize Theron sa til Howard Stern i juni at hun ikke røyker så mye cannabis lengere, men for en stor del av karrieren, beskriver Theron seg selv som en “wake-and-baker.” Mens en stor del av tjueårene ble tilbrakt med luke, sier hun nå at hun nøyer seg med å være mamma og legge seg tidlig. Hun har fortalt fansen nylig hvor god lukt av cannabisen deres var, og for en stund siden snappet en paparazzi et bilde av den sørafrikanske skuespilleren som tok en hit ut av en eple-pipe.

4) Woody Harelson

Ben Foster & Woody Harelson

Harrelson sa tidligere i år at han tar en pause fra cannabis, men han har vært en livslang talsperson for legalisering. Selv å gå så langt som å tjene som i rådgivende styre for den nasjonale organisasjonen for reform av marihuana-lover. Hans aktivisme har til og med landet ham i trøbbel med loven. I 1996 ble Harrelson arrestert i Kentucky for å ha plantet hampefrø. Han har også brukt cannabis for å komme seg gjennom en stressende middag med Donald Trump. Selv om han ikke røyker det akkurat nå, er han fortsatt en sterk tilhenger av cannabis.

3) Jane Fonda

Jane Fonda

Jane Fonda er en av de mest kjente skuespillerne som kommer fra Hollywood. Hun har en lang karriere innen film og aktivisme, så kjærligheten til cannabis kan formørkes av lysstyrken til stjernen hennes. I likhet med mange av Vietnam-aktivistene på 60- og 70-tallet røykte Fonda cannabis, delvis for å utfordre det etablerte. Nylig fortalte hun magasinet Dujour at hun fremdeles røyker cannabis “nå og da”.

2) Harrison Ford

Harrison Ford

Harrison Ford har ikke snakket om cannabis vanene sine i offentligheten så mye, men det er nok historier fra pålitelige kilder til å anta at Ford er en full entusiast. Carrie Fisher sa i memoarene at Ford delte cannabis på settet av Star Wars, og Han Solos cannabis var så bra at hun sier at hun glemte det meste av 1976. Gregg Proops har sagt at han og Ford tok en bil sammen til en skytebane, og Fords entusiasme for cannabis reiste hodet på en merkelig måte. Ford gikk tom for papir, så han satte cannabisen i en kasserolle, varmet det opp og tok trekk ut av eksosenrøret til bilen. Det er vanskelig å tro at Han Solo ikke hadde nok penger til en pakke med rizzla.

1) George Clooney

George Clooney @ The Westin Poinsett Hotel, Greenville SC 03.27.2008

George Clooney er kanskje en av de mest kjente stjernene i verden og en av de mest private. I likhet med Harrison Ford, er Clooney notorisk forsiktig med røyking av cannabis, og privatlivet generelt. Men da Ocean’s 13 ble filmet i Amsterdam, sa en av cannabis coffeshop eierne at Clooney var en fast kunde. I tillegg har Cloonys gode venn Brad Pitt også passet på ham.

kilde:herb.co

Leave a Comment