3 grunner til at du burde dampe cannabis enn å røyke

DEN GRØNNE STI

3 grunner til at du burde dampe cannabis enn å røyke

Da Storbritannia ville starte opp medisinsk cannabis, har regjeringen fremdeles ikke diskutert hva den vil godkjenne. I andre markeder, som Canada, er regjeringen fortsatt på vakt mot ikke-tradisjonelle formater. Men røyking er ikke alltid det beste alternativet, spesielt for medisinske formål. Dampe eller vape er nytt, men muligens en mye sunnere måte å bruke cannabis medisinsk.

1. Røyking fører til en høyere risiko for problemer med luftveiene

I følge en av de mest dyptgående studiene til dags dato som omfatter cannabis og menneskers helse, er det heldigvis ingen kjente langtids bivirkninger av røyking av cannabis (selv om det er noen få risikoer for å røyke cannabis alle burde vite om). Men det er holdepunkter som antyder å røyke noe, inkludert cannabis, øker risikoen for å utvikle luftveisproblemer på kort sikt.

Fra forfatterens gjennomgang av tilgjengelig litteratur slo de fast at “Røyking av cannabis regelmessig er assosiert med kronisk hoste- og slimproduksjon.” Selv om disse bivirkningene ikke er langsiktige, kan de føre til utvikling av kronisk bronkitt.

Men hvorfor inhalerer forbrente partikler ved siden av medisinen din? Tross alt er røyk bare de ørsmå brente partiklene fra organisk plantestoff. Vaping unngår forbrenning helt, og forhindrer utvikling av slim og kronisk hoste fra starten av.

2. Damping bruker lavere temperaturer og opprettholder produktets integritet

Det er godt over 100 kjente cannabinoider som finnes i marihuana. Disse cannabinoidene er naturlig nok veldig følsomme for varme. Noen studier har oppdaget at nesten 50% av THC i en joint brennes bort i røykeprosessen. Røyking, som kan nå temperaturer på opptil 700 grader, er et enormt sløsing med cannabis.

Damping derimot, som er avhengig av en langsom, lav oppvarmingsprosess, trenger ikke å nå de samme høye temperaturene. Vaping beskytter de sensitive medisinske forbindelsene. Damptemperaturer ligger vanligvis rundt 210 grader avhengig av enheten. En mye lavere dose varme for å beholde den medisinske verdien.

I økende grad antas terpener å ha mange terapeutiske mysterier, men disse aromatiske oljene er enda mer følsomme for varme enn cannabinoider. Med dampvarmeenheter med lav varme kan terpener fungere rett ved siden av cannabinoider for å gi mange medisinske fordeler.

3. Damping er mer kostnadseffektivt

Med opptil 50% av dosen din bokstavelig talt opp i røyk, er joint og bong røyking ikke en kostnadseffektiv måte å bruke cannabis som medisin på. Edibles, hvis effekter tar mye lengre tid å før effekt og ofte er en helt annen opplevelse, er heller ikke løsningen for alle.

Damping, hvis fordeler merkes i løpet av få minutter, gir folk en rimelig måte å dosere effektivt på. Mens den første investeringen i en fordamper kan koste litt mer foran, bruker den mindre luke og vil spare deg for penger på lang sikt.

Å røyke cannabis har ingen kjente langtidseffekter, men de kortsiktige risikoene er ikke hyggelige. En kronisk hoste, økt slim og utvikling av bronkial problemer er ubehagelig og kan forhindre at du røyker mer medisin. Vaping av cannabis hjelper i stedet til å beskytte lungene mot hard røyk, opprettholder integriteten til de verdifulle medisinske forbindelsene, og er en mye mer kostnadseffektiv for langvarig terapeutisk bruk.