4 Gode nettbutikker som sender cannabis frø til Norge

Kan jeg sende cannabis frø til Norge?

Du vet at det er ulovlig å sende cannabisfrø til Norge, men du kommer til å prøve likevel, ikke sant? Det er ulovlig å sende frø til Norge, og enda mere hvis du planlegger å dyrke cannabis planter. Så hvordan går du frem med dette? Vel, først av alt, ikke kjøp cannabis frøene dine fra den første nettbutikken du finner. LOVDATA.NO

I motsetning til mange andre deler av verden, Canada, Italia, Spania og Nederland , er det ulovlig å kjøpe cannabis frø i Norge. Noen av disse landene har imidlertid noen få begrensninger. USA forbyr imidlertid eksplisitt import av cannabis frø fra steder som tillater dyrking.

I Europa, spesielt Tyskland, Frankrike og Nederland, er det ulovlig å importere dem, selv om noen land vil tillate deg å dyrke dem til personlig bruk. I Norge er det ulovlig å kjøpe cannabis frø, og du kan heller ikke dyrke cannabis i Norge.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe cannabis frø for å ha noen få cannabis planter eller starte en cannabis plantasje er det bedre å bestille frøene dine på nettet enn å gå gjennom en dealer. Cannabis frøene dine kan leveres i løpet av noen dager til flere uker.

Men du bør være forsiktig og velge riktig nettbutikk. Listen over nettbutikker er ganske lang. Du bør sjekke hvilke nettbutikker som selger cannabis frø som andre har positive erfaringer med.

Her er noen nettbutikker som selger cannabis frø online som er kjente og har diskre shipping.

Marijuana-seeds.nl

Marijuana-seeds.nl MSNL logo

Marijuana-seeds.nl eller MSNL,  ble grunnlagt i 1999 og er stolt av å være en av de første cannabisfrø bankene med mer enn 20 år i bransjen.. MSNL Seed Bank er basert i Storbritannia. MSNL sender også Stealth Shipping, hvor de gjemmer cannabis frø i forskjelige artikler. CDer, klær, eller ett magasin.

MSNL har også Guaranteed Stealth Shipping, hvor du er garantert å få cannabis frøene, om så Tolletaten stjeler frøene dine så sender Marijuana-seeds.nl nye frø, eller du får pengene tilbake.

En ting jeg setter pris på ved MSNL er deres endelige mål om å styrke forbrukere sammenlignet med noen andre frøbanker. De har som mål å gjøre dette gjennom ressurser og utdanning, i tillegg til å tilby kunder strengt testet genetikk av høy kvalitet.

Deres enestående rykte er velfortjent, og det er tydelig at MSNL bryr seg dypt om produktene de selger og hver kundes opplevelse.MSNL har helt klart mye erfaring i bransjen, og det viser med de høye standardene de holder seg til.

High-Supplies.com

cannabis frø

High-Supplies.com har fått et rykte på seg for å levere frø av høy kvalitet til sine kunder raskt og diskret for å forbedre lønnsomheten.

High Supplies er pioner for en ny metode for å levere medisinsk marihuana frø til kundene sine, noe som betyr at kunden kan få en uforstyrret opplevelse når de får tak i cannabis frøene sine, uten å frykte at cannabis plantene deres blir ødelagt av avsendere hvis eneste formål er å tjene penger av forbrukere av cannabis.

Dette betyr at High-Supplies-kunder kan fokusere på kundeservice aspektet ved å få luke, i stedet for å bekymre seg for hvordan produktet deres vil bli sendt. Ikke bare føler kunder seg trygge på at produktet deres blir levert diskret, men kundene føler seg trygge på at de får medisinsk marihuana frø av høy kvalitet også levert til dem på en riktig måte.

Dette betyr at hvis du vil få det aller beste frøet til din blomstrende marihuana-plante, så er dette veien å gå. Du vil få den levert til deg, rett fra kilden, og du trenger ikke å bekymre deg for avsenderens intensjoner.

Det er viktig at kunder som kjøper cannabis fra High-Supplies.com, får frø som er riktig pakket, for å holde den diskrete frakten hemmelig. Frøene pakkes individuelt i boble innpakning, forsegles i bobleposer og sendes i diskret emballasje.

Dette sikrer at de medisinske frøene som blir levert av High-Supplies.com ikke ved et uhell går i gale hender. I stedet er kundene sikre på at deres produkt vil bli levert med absolutt sikkerhet, ved å la kundeservice representanter kjenne innholdet i hver pakke, slik at de kan være sikre på at de gjør en god jobb med å sende diskret, i stedet for å få produktet ditt stjålet.

Så neste gang du leter etter diskrete fraktalternativer for forsendelse av medisinsk marihuana, ikke bekymre deg for at pakkene dine blir stjålet, fordi High-Supplies.com tar seg av problemet for deg. Få frøene og planten din levert med garantert diskret frakt.

Seed-City.com

cannabis frø

Seed-City.com er et britisk selskap som tilbyr et omfattende utvalg av cannabisfrø. Med diskret frakt og god kundeservice har dette selskapet åpnet dørene for hjemme dyrkeren. Dette selskapet har en rekke forskjellige strains tilgjengelig, inkludert både han og feminisert kjønn frø for personer som foretrekker en kvinnelig eller hannplante.

Dette selskapet tilbyr cannabisfrø av topp kvalitet og gir kjøperen verktøyene som er nødvendige for å starte en lønnsom vekst.

Seed-City.com tilbyr høykvalitets frø og grundig informasjon om hver strain. Brukere kan kjøpe frø fra hvilken som helst av de strains som tilbys, inkludert: White Widow, Northern Lights, White Widow Midnight and Blue Dream.

I tillegg kan brukere få noen populære strains som er tilpasset for å dyrke innendørs. Disse strains inkluderer White Russian, Lemon Haze, Bubba Kush og Charlie’s Chalk. De har også mix som tilbyr muligheten til å gi bort frø av flere forskjellige typer. De fleste av blandingene er rimelige og har potensiale til å produsere noen gode cannabis blomster.

For mange som har en seriøs interesse for medisinsk cannabis, er det enkelt og praktisk å kjøpe frø gjennom seed-city.com. Frø Selgeren sender diskret til Norge, et land som har nulltoleranse for cannabis slik at kjøpere kan kjøpe disse høykvalitets frøene uten å bekymre seg.

Dette selskapet er sterkt anbefalt av Canadian National Board of Health for å kjøpe frø, til bruk hjemme eller til andre forsknings- og eksperiment formål. Seed-City.com tilbyr mer enn bare kvinnelige eller hann spesifikke frø; den tilbyr alle slags cannabis-varianter som er egnet for hjemmeavling.

Sensibleseeds.com

cannabis frø

Sensibleseeds.com pakkene blir levert hurtig av denne ekstraordinære leverandøren. Med introduksjonen av eCommerce-nettstedene er hele cannabis bransjen på farten og er klar til å få informasjon av høy kvalitet om produktene du trenger å bli levert så snart de er på lager.

Sensibleseeds.com er ikke et unntak, og derfor må du sørge for at nettbutikken du velger er en pålitelig som ikke bare leverer høykvalitets frø, men også gir det høyeste nivået av kundebehandling.

De har noen veldig konkurransedyktige pakker som vil holde deg et skritt foran konkurrentene. Med sitt diskrete fraktsystem og muligheten til å betale med PayPal, kan du bestille frøene dine og vente på at pakken skal leveres innen 2-3 dager eller mer.

Sensibleseeds.com får bare det beste fra kundene, og derfor må de tilby den høyeste grad av tilfredshet i noen av sine produkter som den leverer. Av denne grunn behandles bestillingen raskt og diskret for å holde deg på rett sted til rett tid.

De vanlige forsendelsene vil bli levert til Norge, eller du kan velge mellom de andre EU-destinasjonene som også er tilgjengelige. Leveringstjenesten som tilbys av Sensibleseeds.com er garantert å være rask, diskret og sikker for alle sine kunder.

Dette er den beste måten å få de mest ettertraktede, holdbare og høykvalitets frøene og unngå dermed å måtte vente lenge på å motta dem.

Sensibleseeds.com tilbyr også sikre frakttjenester for produktene den får fra andre selskaper. Dette er imidlertid ikke den eneste måten du kan være trygg på å få diskret frakt på. Du kan også velge garanterte og fortrolige frøpakker av høy kvalitet omgående for alle frøens behov.

Cannabis frø ER ulovlig i Norge

Vi oppfordre IKKE til å bryte norsk lov!

Cannabisfrø som er importert til Norge har blitt målrettet av grupper som prøver å ødelegge det som en helhet. Og de to gruppene som har sine mål er Nasjonalt helsevesen (NHS) og politiet.

Når de brukes til medisinsk formål, er cannabisfrø veldig nyttig for å lindre smerter og kvalme hos pasienter som lider av disse to lidelsene. Dessuten er det en forbedring i appetitt og energinivå for de som lider av det samme. Dette er grunnen til at cannabisfrø har blitt ansett som nyttige i det norske medisinske systemet.

Når cannabisfrøene importeres til Norge, har de imidlertid ikke lov til å brukes av noen som helst grunn som medisinsk eller på annen måte. På grunn av dette har norsk politi tvunget folk som er villige til å importere cannabisfrø til Norge, enten til å ødelegge dem eller ellers sitte i fengsel.

Politiet har sagt at de ikke bryr seg om personene som ødelegger disse cannabisfrøene vet hva det er eller ikke gjør med dem. De prøver bare å beskytte de norske borgerne mot å få noen form for medisinske fordeler fra disse cannabisfrøene.

Norsk politi har også truet med å straffeforfølge en person som prøver å ta med cannabisfrøene til Norge selv om de har til hensikt å bruke dem til et medisinsk formål. Bestill fra MSNL her.

Dette er fornuftig fordi det er mennesker som ikke bryr seg om hva politiet gjør med cannabisfrøene som de har i sin besittelse fordi de tror at slike trusler bare er laget for å skremme folk.

Marihuana planter i plast ?

Og siden besittelsen av cannabisfrø er en forbrytelse i Norge, kan personer som ikke ønsker å komme seg i trøbbel, bli arrestert. Dette kan skremme dem så mye at de ville være villige til å prøve å selge cannabisfrø på det svarte markedet.

Det betyr ikke noe for det norske politiet hvem personene er som stiller cannabisfrøene til rådighet for allmennheten. De vil bare følge folkene som prøver å eksportere disse frøene i andre land. Og det samme gjelder enkeltpersoner som prøver å gjøre cannabisfrøene tilgjengelig for folk å bruke i Norge.

Når det gjelder bruk av cannabis til medisinske formål, er det ingen grunn til at noen kan bli tiltalt. Det er ingenting som personen gjør med cannabisfrøene, som lovlig kan anses å begå en forbrytelse i Norge.

Bry deg – si nei til NNPF

Det norske politiet bryr seg ikke hva du gjør med cannabisfrøene dine. De bryr seg bare om å straffe deg hvis du blir fanget av å selge eller gi dem til noen andre.

Har du bestilt cannabis frø fra noen av disse nettbutikkene? Legg igjen din mening om opplevelsen din i kommentarfeltet!

Er det lovlig å sende cannabis frø til Norge?

Nei, det er ikke lov med cannabis frø i Norge

Er cannabis frø lovlig?

Nei, cannabis frø er ikke lovlig i Norge

Leave a Comment