Du kan nå studere medisinsk cannabis på New Zealand

Fra og med neste måned vil studenter kunne lære å dyrke og produsere cannabisprodukter av medisinsk kvalitet.

Du kan nå studere medisinsk cannabis på New Zealand

Et av New Zealands ledende universiteter vil snart bli det første i landet som tilbyr et doktorgrads kurs i medisinsk cannabis.

Fra og med neste måned, når det andre semesteret av studien begynner 20. juli, vil studenter ved Auckland University of Technology (AUT) få muligheten til å melde seg på “The Science of Medicinal Cannabis”: et kurs som tar sikte på å undervise i det praktiske og teoretiske ferdigheter som trengs for å jobbe i den raskt utviklende marihuanabransjen.

6 andre planter enn cannabis som er høye i helbredende cannabinoider

Levermose -Radula marginata Denne planten, innfødt til New Zealand, inneholder store mengder perrottetinsyre, som er påfallende lik THC, den psykoaktive komponenten i cannabis.

Studieområder vil omfatte historien til medisinsk cannabis, botaniske aspekter som avl og ekstraksjonsmetoder samt leveringssystemer og dosering. Studentene skal lære å dyrke medisinsk kvalitet cannabis, hvordan man analyserer forskjellige cannabinoider og hvordan man formulerer medisinsk cannabisprodukter.

“Dette introduksjonskurset vil utstyre studentene med avansert kunnskap innen en rekke områder som er relevante for dyrking og bruk av medisinsk cannabis,” sa Dr. Ali Seyfoddin, kursleder og universitetslektor i medikamentlevering, noe som antydet at kurset er egentlig en Cannabis 101 for alle som er interessert i å komme inn i feltet.

“En ny industri blir dannet rundt medisinsk cannabis,”. “Utdanning er en viktig del av New Zealands medisinske cannabis-ordning, og industriens etterspørsel etter en dyktig arbeidskraft har motivert oss til å introdusere denne artikkelen i inneværende år.”

Dr. Seyfoddin bemerket at det vil være teori og praktiske komponenter til kurset, og la videre til at “fra neste år vil vi ha en rekke spesialfag på grunnfag og viderefag om en rekke cannabisrelaterte fag.”

Medisinsk cannabis er allerede lovlig i New Zealand, underlagt at pasienter oppfyller strenge kriterier og får resept fra spesialistlege, eller fra sak til godkjenning fra helseministeren. New Zealand Medical Association støtter også å ha evidensbaserte, fagfellevurderte studier av medisinsk cannabis, og i august 2018 ble Hikurangi Cannabis det første lokale selskapet som fikk utstedt lisens for å dyrke cannabis til medisinske formål.

Since the passing of the Misuse of Drugs (Medicinal Cannabis) Amendment Act in December 2018, terminally ill patients also have a legal defence against prosecution for possessing and consuming cannabis.

kilde:vice.com

Post Author: Den Grønne Sti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *