Hvordan bestå en narkotikatest på jobben

Hvordan bestå en tilfeldig narkotikatest på jobben

Her er noen tips

Hver dag blir arbeidere over hele landet utsatt for tilfeldige narkotikatest. Disse narkotestene brukes av arbeidsgivere av mange forskjellige grunner: Å opprettholde sikkerhet på arbeidsplassen, sikre arbeidernes produktivitet og beskytte bedriftens offentlige image.

Mens de fleste andre medikamenter er ute av kroppens systemet i løpet av 24 timer til fire dager, kan det ta opptil tre måneder for cannabis å forlate systemet ditt. Med den gjennomsnittlige tiden på en måned for marihuana å være umerkelig i menneskekroppen, kan en tilfeldig medikamentprøve på jobb være et enormt problem for cannabis konsumenter.

Grunner til en narkotikatest

Medikamentprøver brukes ofte av arbeidsgivere under:

  • Før ansettelse: Bedrifter over hele landet kan kreve jobbsøkere til medikamentprøver før de gir et jobbtilbud.
  • Markedsføring: Før virksomheten promoterer en ansatt internt til en lederrolle eller stilling med mer ansvar, kan selskaper underlegge arbeidstakeren en medikamentprøve.
  • Mistanke: Når en ansatt underpresterer eller atferden deres vekker mistanke om narkotikamisbruk, kan de bli tvunget til å gjennomgå en tilfeldig narkotikatest.

Typer narkotika tester

Hvordan bestå en tilfeldig narkotest på jobben

Mens personer aldri skal ha sin menneskelige rett til beskyttelse av personvern krenket, avhengig av arbeidsavtalen din og hvilke jobb du har kan medisinske tester kan være uunngåelig.

Når en medikamentprøve er uunngåelig, og du blir stående i en tøff stilling, er det første du trenger å vite for å kunne gjennomføre en medikamentprøve hvilken type medikamentprøve du vil ta.

Spytt medikamenttester

Cannabis kan oppdages i spyttet til en person opptil 48 timer etter inntak. Begrensningen i spyttprøving er at THC bare kan oppdages i et kort vindu etter inntak.

Hår medikamenttester

Cannabis kan oppdages i håret til en person i opptil 90 dager etter siste forbruk. Imidlertid er det to store negativer til hårtesting som de fleste selskaper er klar over. For det første representerer ikke hårtesting nåværende cannabisbruk. For det andre, i forhold til andre testmetoder, er hårtesting utrolig dyrt.

Blodprøve

Blodprøving for narkotika er den mest nøyaktige av alle medikamentstestingmetoder og kan oppdage sanntids forbruk av cannabis. Imidlertid er det den dyreste og mest inngripende av alle medikamentprøver og brukes sjelden på arbeidsplasser.

Urinprøve

Urinprøve narkotest fungerer ved å identifisere THC-metabolitter. THC-COOH er den primære metabolitten som finnes i urin fra cannabisforbrukere. Cannabis kan påvises i urin i minimum 10 dager og maksimalt tre måneder etter avsluttet bruk. Urinalyse er den vanligste formen for medikamentprøving på grunn av dens kostnadseffektive natur.

Hvordan bestå en urin narkotest

Hvordan bestå en tilfeldig narkotika test på jobben

Hvis du har 14-dagers varsel, kan det hende du kan slå urinalyse ved å gå inn i en fiberrik diett og drikke mye vann. Du vil være sikker på at du tisser minst en gang før selve testen, da den første vannlatingen vil ha den største prosentandelen av THC-metabolitter.

Hvis du ikke har 14 dager til å forberede deg, er det viktig å vite om testen din vil bli overvåket eller uten tilsyn, for å lykkes med en narkotikatest og forbli uoppdaget.

Det er to prosesser for å ta en urinprøve test på arbeidsplassen:

  1. Overvåket narkotest
  2. Uovervåket narkotest

For overvåket narkotikatest er et av de beste alternativene detox-drikke. Detox-drikke (sponset link til Amazon UK) fungerer ved å skylle THC ut av systemet. Detox-drinker kan lages hjemme ved hjelp av sitronsaft, eller du kan kjøpe ferdiglagde blandinger på nettet. De må svelges to timer før du gjennomgår en medisintest for å fungere best.

For uovervåket narkotikatest er et av de mest fullsikre alternativene å bruke syntetisk urin. Dette er spesielt et velprøvd alternativ for tunge cannabisforbrukere, som kan ha vanskelig for å fjerne alle THC-metabolitter fra urinen, selv med god oppmerksomhet. Syntetisk urin er en laboratorietestet formel som er spesielt utviklet for å etterligne menneskelig urin. Alt som trengs er å sikre at den syntetiske urinen er i riktig temperatur og blir levert i prøven. Les mer på voc.com

Hvis du gjennomgår en overvåket medisintest og trenger sikkerheten ved å bruke en venns rene urinprøve, er en av de beste måtene å smugle den forbi testadministratoren ved å bruke en Stash Boxer. EnStash Boxe lar deg diskret skjule syntetisk urin eller en ren urinprøve. (sponset link til Amazon UK)

Stash Boxers løser også en annen sak; å holde urinen med riktig temperatur for å unngå påvisning. I kombinasjon med Stash Boxers kan du bruke en varmepute for å holde urinen ved en optimal temperatur på 35.5 grader celsius til 37.5 grader celsius.

Narkotester kjøpt på nettet

Før du gjennomgår den virkelige testen, ønsker du tryggheten på at du kommer til å bestå testen uten problemer. For å være fullt forberedt, vil brukere av cannabis ønske å kjøpe et hjemmetestesett. (sponset link til Amazon UK)

Mens studier har vist at legemiddelprøver for arbeidsgivere ikke har gitt produktivitet eller sikkerhet til gode, er de fortsatt mye brukt over hele USA. Mens stadig flere stater velger å legalisere cannabis og stigmatiseringen rundt bruk av cannabis begynner å spre seg, gir benevnelsen av plan 1 for cannabis som et føderalt kontrollert stoff mange arbeidsgivere i stand til å utsette ansatte for narkotikatester. Den beste forsikringen er forberedelse.

Post Author: Den Grønne Sti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *