Hvorfor mango og cannabis er en match i himmelen

Hvorfor mango og cannabis er en match i himmelen

Peanøttsmør og syltetøy. Ris og bønner. Egg og bacon. Noen matkombinasjoner er bare så perfekte at du nesten ikke kan si den ene uten den andre.

Tilsett mango og marihuana til Oxford English Dictionary Og det er faktisk vitenskap om hvorfor disse to er naturlige epikuriske partnere for cannabiskjenner.

Effekten

Hvorfor mango og cannabis er en match i himmelen

Bry deg – si nei til NNPF

Mangoer har kjemisk styrke og forlenger euforiske følelser som føles etter røyking eller vaping marihuana.

Å spise den tropiske frukten 45 minutter eller så før en cannabis-økt, lar THC absorbere raskere i kroppen din, og effekten vil være lenger hos deg. For noen vil den berusende følelsen være litt mer intens.

De fleste cannabisentusiaster sier at kombinasjonen av mango og marihuana skaper en myk, beroliget følelse.

Vitenskapen

Er det psykosomatisk eller bare placebo-effekten? Nei. Mango er fullpakket med myrzen, en terpen som samhandler med THC. Slik forklarer Steep Hill Labs effekten:

Myrcen er kjent for å være anti tumor, betennelsesdempende og brukes i behandling av spasmer.

Det brukes også til å behandle søvnløshet og smerter. Det har også noen helt spesielle egenskaper, inkludert å senke motstanden over blodet til hjernebarrieren, og lar seg selv og mange andre kjemikalier krysse barrieren enklere og raskere.

Når det gjelder cannabinoider, som THC, lar den den tre i kraft raskere. Mer unikt er det likevel vist at myrzen øker det maksimale metningsnivået på CB1-reseptoren, noe som muliggjør en større maksimal psykoaktiv effekt.

For de fleste vil forbruket av fersk mango, 45 minutter før inhalering av cannabis, resultere i en raskere begynnelse av psykoaktivitet og større intensitet.

Forresten, myrzen kan også finnes i humle, laurbærblader, eukalyptus og sitrongress.

Hvorfor mango og cannabis er en match i himmelen
fresh mango isolated on white + Clipping Path

Terpener er essensielle oljer som gir duft i mat og urter. Når du for eksempel tar en sniff av basilikum, er det terpenene du lukter.

Cannabis strains har også unike terpener som gir aromaen. Noen strains lukter sitron (limonen) eller krydret (caryophyllene) eller blomster (linalool).Forresten, mango er også rik på vitamin A og vitamin C.

Så ta tak i en mango og gi cannabisen din et spark!

De helsemessige fordelene ved mango

De helsemessige fordelene ved mango

Mango er en kalorifattig frukt som er rik på fiber og er en flott kilde til vitamin A og C. Den inneholder også folat, B6, jern og litt kalsium, sink og vitamin E. Mango er en god kilde til antioksidanter, som inneholder visse fytokjemikalier som gallotanniner og mangiferin.

 Mango cannabis strain
The Mango cannabis strain has been around since the early 1960s. In 1991, it was crossed with KC 33 to give us the current Mango strain.

Its buds have been known to grow very large, about the size of a softball, and can be up to a foot and a half in length. The foliage turns to a deep red/purple colour with a smell and taste of sweet mango. Mango takes 9 to 11 weeks to flower and has a THC content of 15-20%.
https://www.leafly.com/indica/mango

Kilde: https://www.thegrowthop.com/cannabis-culture/why-mangoes-and-marijuana-are-a-match-made-in-heaven

Leave a Comment