Ikke vær grådig! Hvorfor Cannabis selskaper burde støtte hjemme dyrking

hjemmedyrking

En av de store tingene med cannabisindustrien er at den har dramatisk fått opp farten med å avslutte cannabisforbud og oppnå forsvarsmål som mange av oss har jobbet for i flere tiår, lenge før det var fortjeneste i å produsere og selge lovlig cannabis .

Cannabisindustrien har tiltrukket folk med penger og politisk innflytelse som aldri tidligere støttet reformer, og veksten har ført til at bedrifter presset på statlig nivå legalisering hvis det ikke er andre grunner enn at det åpner nye markeder for sin virksomhet. Men nå og da kolliderer advokatmål og forretningsinteresser, og det er i disse øyeblikkene når et selskaps moralsk kompass blir utsatt.

Ingen steder er sammenstøt mellom support og forretning mer tydelig enn i debatten om forbrukere bør få lov til å dyrke cannabis hjemme for eget bruk.

Denne kontroversen brøt nylig i debatten om New Yorks innsats for å legalisere cannabis. New York har en stort sett dysfunksjonell medisinsk cannabisindustri, preget av et begrenset sett med kvalifiserende forhold, utfordringer med å finne leger som er villige til å utstede anbefalinger, og restriksjoner på hvilke typer produkter som kan selges i medisinske dispensarer. Staten har kun utstedt lisenser til ti selskaper, hver av dem skal være vertikalt integrert, og kan åpne fire butikker hver. For å overholde statens strenge regler har disse selskapene måtte bruke millioner av dollar til å bygge opp toppmoderne infrastruktur, mens markedet i stor grad har vært sakte å utvikle og bedrifter har slitt seg for å vinne.

Med New York på grunnlag av legalisering for alle voksne, vil disse etablerte selskapene forståelig nok sørge for en fordel for seg selv i det nye markedet for voksent bruk for å bidra til å kompensere for år med tap de har hatt i et begrenset medisinsk marked. Denne dynamikken har spilt ut i de fleste stater som har overgått fra medisinsk til voksenbruk, hvor eksisterende selskaper vanligvis presser for fordeler som en start i lisensiering, ytterligere butikker eller større dyrkingskapasitet. I New York, New York Medical Cannabis Industry Association (NYMCIA), som representerer mange av de ti lisensinnehavere i staten, sendte et 29-siders notat, innhentet gjennom en lov om informasjonstiltak fra Kyle Jaeger og Tom Angell fra Marijuana Moment, til guvernør Cuomo kontor tilbyr politiske forslag til hvilken lovgivning i New York skal se ut.

Annonse

Kilde:https://www.forbes.com/sites/kriskrane/2019/03/20/dont-be-greedy-why-cannabis-companies-should-support-home-cultivation/#37c5e3367977

Leave a Comment