Johnny Depp: Jeg ga 13 år gamle datter Lily-Rose cannabis fordi det var ‘pålitelig og god kvalitet’

Johnny Depp Jeg ga 13 år gamle datter Lily-Rose cannabis fordi det var pålitelig og god kvalitet

Johnny Depp leverte cannabis til sin 13 år gamle datter da hun ville prøve stoffet for første gang og sa til High Court at han mener han var en “ansvarlig forelder”.

Filmstjernen sa at han ikke ønsket at tenåringsdatteren hans skulle røyke marihuana i et ukontrollert miljø og “gå inn i en slags paranoid spinn”, og visste at hans eget stash var “pålitelig”.

Han fortalte High Court han levert noe av sin egen cannabis til Lily-Rose Depp, etter diskutere avgjørelsen med sin mor, hans eks Vanessa Paradis.

På spørsmål nektet Depp att han “oppmuntret” datterens bruk av cannabis og sa at han hadde vært “involvert i” avgjørelsen.

“Datteren min var 13 år gammel, og som vi alle vet at i USA 11, 12 og 13 år gammel når du går på en skolefest, blir du oppsøkt av folk som ønsker å gi deg drikke fordi de drikker, kokain, og røyker marihuana, bruker ecstasy og gjorde mange mange andre narkotika, ”sa han.

Datteren min var på fest og noen ga jointen til henne. Hun var bare 12 og hun sa at hun ikke visste hva hun skulle gjøre.

“Jeg sa‘ hør her, datteren min, hvis du er på fest og noen sender deg jointen, ta jointen fra personen og send det til neste person. Ikke prøv narkotika med mennesker du ikke kjenner. “

“Jeg vet det viktigste for et barn at hvis de skal gjøre noe sånt – jeg vil helst at de skal være ærlige mot meg og meg for å være ærlige mot dem, så hun ikke går ut og gjør ting og gjemmer seg fra meg. “

Vil du gi cannabis med ‘pålitelig og god kvalitet’ til din tenåring? Legg igjen en kommentar.

kilde:standard.co.uk

Leave a Comment