Nominer din kandidat til Politiforums Ærespris

Nominer din kandidat til Politiforums Ærespris
TIDLIGERE VINNERE: Robin Schaefer (2015), Eva Ragde (2016), Asbjørn Rachlew (2017), Espen Molland (2018), Hans Roar Rasmussen (2019) og Inger-Lise Brøste (2020).
 Politiforum

DenGrønneSti.com har nominert politimannen Bård Dyrdal til Politiforums Ærespris . Du kan gjøre det samme med å følge linken her. https://www.politiforum.no/ Eller du kan foreslå din helt egen kandidat siden til Politiforum.

Politiforum-prisen deles ut for syvende gang. Prisen ble opprettet for å hedre enkeltpersoner og institusjoner som har gitt enestående bidrag til demokratiet.

Bry deg si nei til nnpf
Bry deg – si nei til NNPF t-skjorte kan kjøpes på Redbubble

Bård Dyrdal er leder i LEAP Scandinavia. Han har tatt til orde for menneskerettigheter på rusfeltet. Bård Dyrdal har vært en sterk stemme for skadereduksjonspolitikk og han har fremmet dialog mellom sentrale interessenter på dette området.

Bård Dyrdal fremmer et etterlengtet og saklig budskap om rus. Bård Dyrdal er utdannet ved Politihøgskolen, og politioverbetjent i Oslo. Han er også en høyrøstet motstander av forbudspolitikken.

Bresser-Praktisk verktøy for å måle rommets temperatur, fuktighet og atmosfærisk trykk.

Hedersprisen skal gis til en helt spesiell person som har gjort en eksemplarisk innsats i offentligheten, sine kolleger og på arbeidsplassen. De har vært et lysende eksempel på hva det vil si å være en positiv kraft i samfunnet og har virkelig gitt oss noe som vi alle kan lære av.

Dyrdal har med sine artikler publisert i politiaviser som Politiforum skrevet seg inn i historien som den første politimannen i aktiv tjeneste som også tar et meget aktivt oppgjør med forbudspolitikken.

Lure politiet med hasj-planter i plast ?

Ved å bringe narkotikadebatten inn i politiets indre har han lykkes i å presentere for sine kolleger hvor de opplever holdninger som herjer internt når visse tabuer utfordres.

Dyrdal har siden vært upopulær blant mange av sine kolleger. Takket være sin solide tilstedeværelse i media har han i år bidratt til å bringe et etterlengtet perspektiv til arenaen for den norske narkotikadebatten.

Slik doserer du CBD-olje

DenGrønneSti.com nominerer politibetjent Bård Dyrdal til Politiforums Hederspris. Du kan også nominere Bård Dyrdal også ved å følge linke her. Politiforums Ærespris – https://www.politiforum.no/politiforums-aerespris/nominer-din-kandidat-til-politiforums-aerespris/219720

sitat Politiforums Ærespris

Sitat Politiforum.no

– Politiforums Ærespris er ment som en anerkjennelse av godt politiarbeid, enten gjennom innsats under enkelthendelser eller langvarig engasjement i etaten. Vi vet at det finnes mange dyktige og engasjerte ansatte i politiet, men vet ikke hvem alle er. Derfor trenger vi din hjelp til å finne fram til de aller beste kandidatene. Jeg vil derfor oppfordre deg til å nominere en kollega du mener fortjener å bli hedret, sier Politiforums redaktør Erik Inderhaug.

Send inn din nominasjon i linken her: https://www.politiforum.no/politiforums-aerespris/nominer-din-kandidat-til-politiforums-aerespris/219720

Hva er CBD (Cannabidiol)? – Bruk, fordeler og risiko ved CBD-olje