Missouri politiet raider dødssyk kreft pasient.

cannabis politiet

Missouri politiet raider dødssyk kreft pasients rom for cannabis i sjokkerende video.

En stadium 4 kreftpasient med kreft i bukspyttkjertelen sier at han føler at hans rettigheter har blitt krenket etter at en gruppe politibetjenter har raidet hans sykehusrom på jakt etter marihuana i en nå viral video som har blitt sett over 600.000 ganger.

I klippet, som ble streamet på Facebook Live på torsdag, søkte to politibetjente fra Bolivars politidirektorat gjennom saker som tilhører den terminalt syke Nolan Sousley, som ble innlagt for bukspyttkjertelkreft hos Borgernes minnessykehus i Missouri. Han ble innlagt på tirsdag etter at han klaget over å lide av nattesvette og feber.

Når han snakket til lokalpressen, sa Sousley at raidet skjedde etter at en vekter var inne i rommet hans og sa at han kunne lukte marihuana.

På begynnelsen av videoen kan Sousley bli hørt å si:

“Dette er hva som skjer når du har stadium 4 kreft i bukspyttkjertelen. Jeg hadde noen kapsler som hadde litt THC olje i dem. Jeg tok dem ute på parkeringsplassen.”

Når de søker etter sine eiendeler, sier en offiser:

“Hvis vi finner marihuana, vil vi gi deg en henvisning. Vi tar deg ikke ned til fylkes fengsel. Vi har ikke funnet marihuana.”

Offisererne hevder også at de har blitt tipset av at det er en marihuana lukt som kommer fra Sousleys rom.

Sousley fortsetter å minne tjenestemennene om at medisinsk marihuana snart vil bli lovlig i Missouri. Men offiseren svarer:

“Det er fortsatt ulovlig.”

Men Sousley fortsetter deretter:

“Men jeg har ikke tid til å vente på det. Hallo, hva ville du gjort? Fortell meg hva du vil gjort.”

Selv om velgerne godkjente legaliseringen av medisinsk marihuana i staten Missouri i november 2018, er det fortsatt ulovlig besittelse.

Offiserene forsøkte da å søke en annen av sine poser, men han nekter å si at det er hans siste time-bag.

Ifølge Time Magazine sa politiets politimann, Mark Webb, at offiserene mottok samtykke før de slo rommet, og at de ikke fant noe ulovlig i søket. Webb kommenterte også at det ikke var planer om å undersøke hendelsen ytterligere.

Med tanke på Springfield News-Leader, kommenterte borgers Memorial Healthcare:

“Det er mot sykehusets policy å røyke eller vape på sykehusets område. Det er også vår policy å ringe til riktig rettshåndshevelse når sykehuspersonell ser eller med rimelighet mistenker ulovlig narkotikabruk i pasientrom eller på annen måte på området.”

2 thoughts on “Missouri politiet raider dødssyk kreft pasient.”

Leave a Comment