Sørafrikanske “Robin Hood of cannabis oil” blir raidet

south african robin hood
“I kveld sitter jeg og skriver denne historien, i håp om at noen vil lytte til oss. Jeg skriver dette i tårer og frustrasjon, jeg skriver dette som en flyktig fra loven. Årsaken til dette? Jeg lager og distribuerer Cannabis olje på en veldedig basis til alle som trenger det. “

På fredag ​​2. oktober ble hjemmet til den sørafrikanske cannabisaktivisten og THC-olje lageren, Sheldon Cramer raidet av det sørafrikanske politiet. Sheldon Cramer, også kjent som Bobby Greenhash og “Robin Hood of Cannabis Oil”, var ikke hjemme og gikk raskt til å gjemme seg med familien i KwaZulu Natal bush.

Cannabis Network News kunne intervjue Bobby på dag tre av hans selvpålagte eksil, og de spurte ham om hva hans grunner var for å ta sin familie for å gjemme seg.

Bobby er ikke fremmed for kontrovers. I mange år har han åpent annonsert sine illegale medisinske cannabisoljer og tinkturer på sosiale medier og har blitt arrestert av politiet før.

Hans non-profit “Bobby GreenHash Foundation” har hjulpet utallige antall ikke bare sør-afrikanere, men kreftlidere over hele verden med sine billige, effektive cannabismedisiner.

For nå, har han overgitt seg, hans juridiske team slo en avtale hvor han ikke ble arrestert. Han er nå hjemme og politiet vil gjennomføre intervjuet med ham der.

cannabis robin hood

Kilde:https://www.cannabisnewsnetwork.com/south-african-robin-hood-of-cannabis-oil-gets-raided/

10 thoughts on “Sørafrikanske “Robin Hood of cannabis oil” blir raidet”

  1. I specifically like CBD Isolate gummies because they do not contain any THC so I have peace of mind in the case that I have to take a drug test for work because I work for Border Patrol.

    Reply
  2. Thanks for keeping me updated! Articles like this are perfect reads to keep up with the industry!

    Reply

Leave a Comment